bpBARbq – Egyszerű ÉS nagyszerű

Az Akácfa utcánál semmiképp ne is menjetek tovább, ha jóféle BBQ-streetfood fúzióra vágytok. Serényi Zsolték egy éve indították a bpBARbq-t, ami nem nagy, sőt. Ha a kínálatot nézzük, sokszor ekkora helyet is simán meg tudnának tölteni. (Ebből persze az is következik, hogy érdemes lehet asztalfoglaláson gondolkozni indulás előtt.) A hely tökéletesen egyben van, semmi sallang

 

Abszolút autentikus húsevő hely

Az étlap rövid és remek. Az itallap pedig minden is van. 🙂

bpBARbq limonádé - uborkás mentás, szárított lime karikával: remek!
bpBARbq limonádé – uborkás mentás, szárított lime karikával: remek!

Családi ebédre ugrottunk be, szóval a bpBARbq limonádét teszteltük: egészen különleges mentás-uborkás frissítő. De a citrusos és a bodzás limonádé sem akármilyen. Nyoma sincs sehol gagyi műanyag-citromnak, vannak viszont ízek és kreativitás.

Van napi ajánlat, szóval azt is érdemes választás előtt megnézni.

Én a közönségkedvenc BBQ Reuben szendvicsre voltam kíváncsi.
Egyszerű, felséges, vaj puha BBQ szegy. Só, bors és az elmaradhatatlan füst – semmi sallang, semmi fölösleges extra fűszer. Így remekül érzed a hús ízét is, nem nyomja el semmi. Élvezd! Savanyúkáposzta, ami tökéletesen kiegyensúlyozza a szegyet. Mindez orosz öntettel kerül pirított kenyérszeletek közé. Mellé kapsz egy kupacka zöldsalátát kellemes mustáros dresszinggel.

BBQ Reuben szendvics zöldsalátával - csodálatos BBQ szegy!
BBQ Reuben szendvics zöldsalátával – csodálatos BBQ szegy!

Serényi valóban mesterien bánik a füsttel. A főételek különlegességét emellett az apró ötletek adják: ezek adják az egyensúlyt. A csodás ízű húsok nem ülik meg a gyomrod, viszont teljes gazdagságukban élvezheted őket.

És hogy hol készülnek a remek BBQ húsok? A konyhában lakik a smoker, ami a finomabbnál finomabb húsokat ontja magából – lassú tűzön, hosszan sütve.

Csokiszuflé
Csokiszuflé

Van desszert is, de ne ezért térj be hozzájuk. Ha éhes maradtál volna, egyél inkább még egy kis pulled porkot. 😉

 

Web: http://www.bpbarbq.com/
Facebook: https://www.facebook.com/bpbarbq/
Cím: VII. Budapest, Akácfa utca. 24.Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: