Foglaltunk szállást, nektek itt már nem kell

Tállyán most hétvégén igazán nagy a pörgés.
A Kerekdomb fesztivál mellett a TállyaBBQ KCBS versenyfelkészítő oktatást és hivatalos KCBS bíró és table captain képzést tart. Erről igyekszem mielőbb tudósítani, meg elmesélni, hogy hogy és miért is kerülök én ide, de most maradjunk prózaian csak a szállásnál.

Nem terveztem, hogy szállásokat is fogok “kóstolni” itt a blogon. De végtelenül felháborítónak tartom, ami ma történt velünk.

Tállyán tehát nagy a pörgés, így aztán már egy hónappal ezelőtt is nehéz volt szállást foglalni. De sikerült. Látszólag.

Kaptam visszaigazolást e-mailben a foglalásról, majd – a biztonság kedvéért – még kétszer rá is telefonáltam a tulajdonosra. Tényleg minden rendben van? Mert nagyon kell nekünk erre az éjszakára szállás és egyetlen szabad csirkeól sincs már a környéken.
Ahhoz képest, hogy ily módon háromszor is visszaigazolták a foglalásunkat, ma három óra utazás után a szállás kapujában tudtuk meg, hogy a szobánkat kiadták másnak.

A vége mondjuk happy end lett: nagyon hamar, csodával határos módon találtunk valami észbontóan jó szállást, ezt:

Fantasztikus hangulata va. És nem utolsó sorban: van szállásunk! 😊 #mád #csodarabbikutja

KóstolóKommandó (@kostolokommando) által megosztott bejegyzés,

Egészen megdöbbentett viszont, hogy miután kidühöngtem magam a facebookon, hány ismerősöm mesélte el kommentben hasonló sztoriját: másnak kiadott szobák, letagadott asztalfoglalások… Ez volna a vendéglátás? Még ma is ez?
Most még inkább szeretném azokat a helyeket megmutatni, ahol tényleg vendégként, szívesen fogadják az embert, ahol érezni, hogy az alapanyagok kiválasztásánál, az ételkészítés minden mozzanatánál, a terítésnél, a felszolgálásnál – egyszerűen minden pillanatban várják a vendéget.

 

Mára sajnos ez jutott: mi már kipróbáltuk, milyen a Hegyalja Gyöngyszeme Panzióba szállást foglalni, nektek már nem kell.Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: