KicsiZso reggeliző-kávézója

Mindig is remekül el tudtam úgy képzelni az életem, hogy a reggeleket egy remek reggeliző-kávézóban ébredezve kezdem, jó kávé és ínycsiklandó reggeli mellett, de úgy látszik, az életem ezt másképp gondolja.

A KicsiZso reggeliző-kávézót már régóta meg akartam nézni magamnak, de csak most jött össze. Remélem, ezek után meggondolja magát az életem. 😉

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Pici, egyszerű, kedves

Egy reggelizőtől nem feltétlenül várja az ember, hogy nagyon puccos legyen. A Margit híd budai hídfőjének közelében pláne nem. A KicsiZso előtt viszont pont áll egy kis fa, jó idő esetén az árnyékában ücsürügve is reggelizhetünk. Ráadásul a fa is nagyon szeretheti a KicsiZsot: most épp vidám girlandot növesztett a homlokzatig, ettől pedig a legszürkébb reggel is remekül indul. 🙂 
Bent pedig borosüvegből és nagyi zománcos vájlingjaiból készült csodás lámpaburák alatt lehet a kávét szürcsölni. Egyszerű, kedves hangulat.

 

Reggeli, ebéd meg az extrák

Ha csak valami egyszerűre vágysz reggel, helyben sült, friss kakaóscsigát vagy croissant-t válassz. De ha különlegességet szeretnél, ki ne hagyd a Croque Madamot, vagy az angol muffinra ültetett Eggs Benedictet! Én ezt választottam, a friss rukkolával és a hollandival egészen különleges reggeli volt.
Ráadásul a szemedet is etetik: gondosan ügyelnek a tálalásra, igazán szép, igényes tányért tesznek az asztalodra.

Én egyszerűen nem működöm reggel kávé nélkül. Szerencsére van választék. Sőt, ha nem ismered pontosan, hogy mit takar mondjuk a Flat White, nem kell zavarba jönnöd. Egyszerűen mondd el, hogy hogy szoktad inni a kávéd, elkészítik neked.
A kakaót pedig – ó, hogy szeretem én ezt! – pöttyös zománcos bögrében kapod! 🙂

Ha pedig hirtelen arra eszmélnél, hogy már ebédidő van, te meg még mindig ott ücsörögsz, akkor sincs baj. Nem maradsz éhen délben sem: egyszerű, de nagyszerű ebédmenüvel várnak.

KicsiZso nagy BBQ rajongó, így aztán számíthattok rá, hogy nyáron néha BBQ estéket hirdet. Jó vendéglátó, ezért időről időre mindig kitalál valami extrát, tematikus napot, estét, így érdemes ezeket is figyelni.

 

Facebook: https://www.facebook.com/kicsizso/

Cím: Budapest, Frankel Leó 11

 


Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: